Jeg elsker tapas. Vi har det ikke så ofte, for når man lager alt selv tar det rimelig lang tid. Nå er det vel akkurat ett år siden sist, så det var sannelig på tide med noe fingermat her igjen
Gresk kjøttgryte med masse smak som smaker sommer, eller gir ekstra varme en kald vinterkveld. Den lager seg nesten selv, det den bruker mest av er tid for seg selv
. Bloggen vår har hatt et et flott oppsving siden nyttår. Mellom 800 og 1000 unike brukere er innom hver eneste dag, og antall likere på Facebook nærmer seg sakte men sikkert 2000
En utrolig god kyllingrett, minnet veldig om en av mine andre kyllingfavoritter, mangokylling. En kyllingrett funnet på en av mine nye favorittoppskriftssider, Tine
Paideig125 g smør2 dl hvetemel1 dl grovbakst mel2 1/2 ss kaldt vannFyll500 g kjøttdeig (kylling)1 pk bacon i biter1 løk i biter (rød eller gul velger du selv)lett kokt brokkoli2 bokser kremost (krydder eller urter)2 dl fløtesalt og pepperrevet ostPaideigen skal avkjøles i en times tid, så lag denne i god tid før servering