Stek kakebunnen på rist ved 150°C i 15-20 min (det er mulig at kaken trenger enda noe lenger steketid, så sjekk med en kakenål at kaken er gjennomstekt)
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Kålruletter er en rett som oser av høst og norsk tradisjonsmat
Denne hyrdepaien ble egentlig til som et resteprosjekt. Jeg hadde en del grønnsaker jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med, og siden mandelpoteter var blant grønnsakene, kunne jeg lage hyrdepai
Siden “har du lyst har du lov”-prinsippet gjelder i LillerLand ble det dermed pannekaker. Du kan tro jeg Nom-Nom-nommet og mmmm-et meg gjennom hver og en
ca 7,5-8,5 dl siktet hvetemel. ca 2-3 dl vaniljekrem. Sett ovnen på 190 grader, over- og undervarme. ca 7,5-8,5 dl siktet hvetemel. ca 2-3 dl vaniljekrem
Rabarbraen er på sitt fineste i Valdres nå. Jeg har aldri vært noe særlig begeistra for rabarbra, men. da stiklingen jeg satte i fjor, stod her i all sin prakt,
♥ Lukas elsker å bake, og siden formen ikke er på topp ( babyene/gutta er blitt forkjøla, og nå også jeg) passet det perfekt å finne på en koselig inne-syssel
- Velbekomme. - 400 g. - 100 g. - 100 g. - 1 ts. - 5 dl. - 1 ss. - 1/2 fersk gjær. Deigen skal bli ganske fuktig, for at den ikke skal bli tørr i løpet av 18-20 timers hevetid. Etter 18-20 timers heving skal deigen legges ut på et bord dekket av mel og brettes ca
-D. Her om dagen så jeg noen som hadde lagt bilde av kålruletter, og det så aldeles NYDELIG ut. Det er litt arbeid å lage kålruletter men du hendelse så godt det er når det er ferdig
kaken er sukkerfri, lavkarbo- og diabetikervennlig. Jeg brukte H-melk i oppskriften, men om du ikke tåler melk kan du bruke soyafløte eller havrefløte, eller halvt om halvt med plantebasert fløte og plantebasert melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.