Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de. gangene jeg ikke gjør det så er det greit å lage noe som er både kjapt og enkelt
Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Solskinnsboller. 29. 03. 2015 kl. 12. 06 i. Blogg. 13 kommentarer. Hei alle lesere. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på kjempegode solskinnsboller
Det er sjelden jeg kjøper ferdigmarinert kjøtt, for jeg liker å bestemme smakene selv. Men denne gangen kjøpte jeg likevel et stykke sennepsmarinert ytrefilet
Du trenger. Ytrefilet av villsvinAspargestopperJordskokkerSvarte bønnerViltkraft eller fondOlivenoljePepperrot (jeg brukte på tube)SaltPepperGni ytrefilet inn med salt og pepperBrun den i stekepanneSett den inn i stekeovnen på 150-175 grader til steketermometeret viser 60 grader