Å koke pinnekjøttileirgryte er utrolig smart. Kjøttet beholder saftigheten og koker ikke tørt. Legg lokket på og sett leirgryteni kald ovn på nederste rille
Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Römertopf eller leirgryte som vivanligvissier på norsk er et fantastisklite kjøkkenredskap. Kjøttet blir kokt isin egen væske og resultatet er et saftig og aromatisk kjøttstykke
Tid. Ingredienser lam. Rosmarin. Ingredienserrødvinssaus. Gniinn lammet med salt og pepper. Varm olje og smør i en tykkbunnet panne, ha ihvitløkene (skal være hele) og brun kjøttet godt før det legges over i en ildfast form
Honningglasertlammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Men dette var virkelig noe av det aller beste jeg har smakt
Denne helga var det tidtil en ny runde med lammeskanki gryte. GIR KJØTTET EN HIMMELSK SMAK. DEN MÅTEN Å TILBEREDE LAMMEKJØTT PÅ HAR HELT TATT OVER HOS OSS
Hvisikke sausen dekker lammeskanken helt, kan du gjerne snu dem noen ganger i løpet av steketiden. Lammeskank eller lammeknoke, som mange kaller den, er den nederste delen på lammelåret
Braisertlammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Når du først har fått alt i gryten og satt den i stekeovnen er du egentligferdig med middagen, da står den bare der og koser seg til den er ferdig, og du har bare potetmosen og borddekkingen å tenke på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.