Steinbit har fast, saftig og velsmakende kjøtt, som holder seg godt under varmebehandling. Kombinasjonen av smaken på den fløyelsmyke søtpotetpurén, den pikante salte sausen og denmildegode fisken er en ypperlig kombinasjon
Dettelagde jeg i forrige uke da jeg fant steinbit på salg i butikken, og du verden så godt. Fjern det sleipe skinnet på fisken og stek på middels varme i litt smør, ha salt og pepper over til slutt
krydre steinbitfileten med fiskekrydder og litt salt. (Eg hadde mykje krydder på fisken på eg kokte den, og fekk mykje smak på krafta og trengde difor ikkje ha i noko meir krydder
Med denne strenge formaningen gir jeg ordet til min kokke-side, som i dag kan tilby steinbit på menyen, en utrolig deilig fisk, fast, men ikke for fast, og velsmakende
Inspirert av en god venninnes utprøving av nye oppskrifter i påsken, lagde jeg steinbit og restegrønnsaker, med ris og en siste lille rest av hummus til middag
God steinbitfilethaddede på CC Hamar i dag, kjøttet er fast med middels grov struktur og kan. Etter mange dager med julemat hadde jeg lyst på fisk og asiatiske smaker,
Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Disse er gode, ingen tvil, men ikke noe man bør spise til frokost hver dag…. Men, i helgen er det lov. Ha sennep , skinke og mozzarellaost på en toastskive og legg så en ny over (doubledecker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.