Tok middagen tidlig i dag, godt å bare bruke ettermiddagen på å slappe av. Ingen barn hjemme i dag og ingen å ta hensyn til angående hvem som liker hva
Denne retten ble servert til sultne eksaminatorer og sensorer på Norskprøvene mandag kveld. Det ble mange lovord dagen derpå, og oppskriften fortjener vel da en plass i bloggen
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Superenkel og digg pølsegrateng0 kommentarerPosted on 25. 11. 2018 kl. 17. 07. I løpet av uken som gikk lagde jeg pølsegrateng til middag og fikk skikkelig nostalgi-følelse
Slik gjør du detDel kjøtt i biter og ha i en form med laurbærblad og timian. Hell over hvitvin, dekk til og la marinere minst 1 time, gjerne over natten i kjøleskapet
Ovnsbakte rotgrønnsaker. Ovnsbakte rotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
Spicy kyllingrett med gode grønnsaker og masse smak. Litt hot og veldig godt. Du kan bytte ut pasta med nudler, for og få en litt mer asiatisk rett hvis du ønsker det