Tilbehør. Alle råvarene kan kjøpes på Matstreif som er i Oslo nå til helgen og dette er mitt bidrag til utfordringen på Matbloggsentralen, du kan lese om den ved å trykke her
For meg er dette festmat fordi det er enkelt å lage til mange, og fordi det ser festleg ut. Fyllet kan du variere, du kan til dømes lage ein italiensk variant med tynne skiver av kvitløk, tomat og mozarella, eller du kan bruke urter av ulike slag saman med ost og løk
Vi hadde avtalt aketur med nokre vennar, og så skulle vi heim til oss og lage middag etterpå. Blåskjell skal berre dampe nokre få minutt, og med godt brød og ein aioli til har du middag på bordet før du veit ordet av det
Byggrynssalat med Gullbygg middagsbygg er det perfekte grill-tilbehør. Smaker friskt og nydelig, og er definitivt en allrounder – da den passer til alle typer kjøtt, kylling, fisk… ja, til og med pølser
Ypperlig festmat som absolutt vil bli husket. Legg biffene til side for å la det hvile. Skjær opp løken i skiver som du har i steikesjyen etter kjøttet, varm løken opp på svak varme til den er bløt og blank
Dette er festmat og smakseleganse forkledd i en rustikk og frynsete frakk. Hva enn du har på gang så foreslår jeg at du dropper det til fordel for denne franske forføreren
I Norge blir spekemat ofte brukt tilfestmat - og serveres ofte til jul selvfølgelig, men også som. MATMERK og Matbloggsentralen inviterer til utfordring med FENALÅR som tema
Rosastekt lammecarré er festmat for meg, men samtidig er det faktisk utrolig lett å lage. Med smaker av hvitløk og rosmarin servert med rødvinssaus er dette en nydelig middag som er perfekt til en spesiell anledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
koteletter (oppskrift på dette kommer på torsdag), eller tilfestmat som f. Ovnsbakte rotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.