Målet var å lage et litt røft og enkelt kosemåltid med mye smak og lite stress. Og det funket. Oksefileten ble marinert i en super god rødvinsmarinade over natten og grillet raskt på kulegrillen
Rødvinsmarinert påskelam. 06. 04. 2017 kl. 09. 02 i. Påske. Ingen kommentarer. Lam hører påsken til. Det anbefales å steke lammet mellom 3-4 timer i ovnen for å få best mulig mørhet
Legg roastbiffen på rist i langpanne og sett den inn i forvarmet stekeovn på 120 ºC. Kjøttsykket surres med hyssing, da er det lettere å få en pen fasong
Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff. Det norske ordet roastbiff er ein halvt omsett versjon av det engelske omgrepet «roast beef»
Derfor kjøpte vi med oss fersk gnocchi – potetpasta – og roastbiff av irsk lam. Brun en spiseskje smør på middels sterk varme i en stekepanne sammen med to hvitløksfedd, og brun roastbiffen på alle sider
Da var det endelig offisielt sommer, nå som kalenderen har snudd fra mai til juni. Selv om jeg for lengst har tyvstartet grillsesongen, så er det nå på høy tid å flytte det meste av matlagningen utendørs
- Roastbiff. Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.