God mandag dere,. Frisk og fin start på uken. Jeg reiser hjem til Oslo i dag, trist å reise vekk fra familien, men fint å treffe venner og kjæresten igjen
Det eneste som gjenstår er å ovnsteke ørretfiletene. 2 stk ørretfileter. Riv sitronskall over ørretfiletene og stek de i ovnen i 13-15 minutter. 2 stk ørretfileter
Vi hadde ørret med kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet
Dette er en litt justert variant av hans forrett av bakt fjellørret i rapsolje. 600 gr ørretfilét1 1/2 dl rapsoljeFrisk timianPersille og gressløk1 løkBabyleafblader1 dl seterrømme20 gr raspet pepperot1 sitronSalt og pepper50 gr bacon20 gr smør1 ss eplesidereddikSukker. 600 gr ørretfilét
Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ