Fiskesuppe smaker alltid godt. Denne fiskesuppen fant jeg hos Godfisk, opplysningskontoret for fisk og sjømat, og er så tett oppi Son Brygge sin egen oppskrift jeg kan anta at man kommer
Oppskrift på Kjell si tomatiserte, franskinspirerte fiskesuppe med ørret. Det er ein tommelfingerregel blant verdas kokkar at ein ikkje koker fiskekraft eller -suppe på laks, ørret og annan rød fisk
Hva er vel bedre enn å lage fiskesuppe av hjemmelaget fiskekraft og selvfisket sei. - 200 gr fisk (torsk, laks, sei, ørret etc. - Kokkeliten 200 gr fisk (torsk, laks, sei, ørret etc
Rens og del løk, hvitløk, chili og gulerøtter surr alt i en panne med smør eller rapsolje, del ørreten og ha de i når grønnsakene er blanke (litt myke)
Bruk den ellers gjerne til koldtbord, salater eller forretter, for eksempel med røykt ørret. Vinen passer dessuten godt til sjømatretter med et asiatisk tilsnitt, for eksempel teriyaki-marinert laks, sashimi med mild ponzu-saus eller en thai- fiskesuppe