Laks eller ørret i form med asiatisk vri. Laks og poteter i form. Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk
Legg laks og asparges i en ildfast form og dryss over sjalottløken, smør, salt og pepper. Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør
Legg ørreten i en ildfast form, og smør godt med pesto på fisken. Hun har virkelig rett i at pesto er godt, og kombinasjonen ørret og pesto kommer til å bli en gjenganger her i huset
Dette er en litt justert variant av hans forrett av bakt fjellørret i rapsolje. 600 gr ørretfilét1 1/2 dl rapsoljeFrisk timianPersille og gressløk1 løkBabyleafblader1 dl seterrømme20 gr raspet pepperot1 sitronSalt og pepper50 gr bacon20 gr smør1 ss eplesidereddikSukker. Sett ovenen på 50 graderLegg fisken i en ildfast form, salte og peppreBland olje, timian og løk med en stavmikserHell blandingen over fiskenBak i ovnen i ca 25 minutterPisk rømmen stiv og tilsett pepperrot. 600 gr ørretfilét
Legg ørret i en oljesmurt ildfast form, pensle ørreten med olje. På grunn av ulikt levevis skjelner man mellom ferskvannsørret og sjøørret, men all ørret forplanter seg i ferskvann
4 ørretfileter. ♥ Legg ørretfiletene i en ildfast form og bak i ovnen (grillfunksjon) på 180 grader i 18 min. 4 ørretfileter. ♥ Legg ørretfiletene i en ildfast form og bak i ovnen (grillfunksjon) på 180 grader i 18 min ♥ Mos en avokado med salt, pepper og gresk yoghurt
Legg fisken med skinnsiden opp om den har skinn, legg den i en ildfast form, ha litt smør på. I dag fikk jeg utrolig lyst på ørret med friske urter, og det, som vanlig er det i alle enkelhet, men både fristende og veldig godt