Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet sausmed spinat og basilikum ღ
Jeg la en klatt medsaus midt på tallerken og brukte skaftet på en skje og dro fra midten og utover. Det å få nok grønnsaker i kosten og dermed svært viktige vitaminer og mineraler er ikke lett, og da gjerne spesielt når det gjelder barn
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsausmed sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
D en herlig grateng med god saus. rør inn melet å spe litt å litt med melken. del ørretfilen inn i porsjonstykker , dryss over litt salt og pepper og legg dem i bunnen av en ildfastform
Hvis du har ørretfilet (laks) kan du gjøre som du ser på bildet under. Skulle maten kjennes litt tørr, bruk det flytende i den ildfaste formen som saus
Man kan alltids få tak i ørret og laks med skinn, men ikke nødvendigvis de ønskede stykkene. Sammen med steinbiten serverte jeg pannestekt persillerot, smørstekte gulrøtter og en hvitsausmed gressløk og dill
Med fiskestenger, hov og rikelig med godt humør, loffer vi avgårde. Bror var takknemlig bare han fikk middag og sannelig ble alt av poteter, brokoli, salat, fisk og saus oppspist
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausenmed laksen. Saus. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring