Hvis du har ørretfilet (laks) kan du gjøre som du ser på bildet under. 4 fine porsjonsstykker ørret eller laks av filet uten skinn og ben. 4 fine porsjonsstykker ørret eller laks av filet uten skinn og ben
Laks og ørret er vel det enkleste å bli glad i dersom man liker sjømat. Et stykke per person kan bli litt lite dersom man ikke har en del tilbehør og annen grillmat til
Vi hadde ørret med kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet
Steik fisken og ha poteter eller det tilbehøret du ønsker. Og hun kom med ideen om lun mangosalat til ørret, og det skal jeg fortelle ikke var noen dum ide, for det smakte utrolig godt
La ørreten hvile litt før servering. ørretfilet. Ørret skjæres i stykker av ønsket størrelse. Krydderblandingen drysses på fisken før den settes i ovnen
I denne retten hadde jeg tenkt å bruke nyfanget fjellørret, men så slo ikke fiskelykken til gitt. Jeg har blant annet brukt savoyekål som tilbehør, jeg elsker den grønnsaken – spesielt når den er kremet