30 minutter. Kok opp 1/3 av bringebærpuréen, skvis ut vannet av gelantinplatene og la de smelte i den varme puréen. 25-30 grader. 3 gelantinplater. 300 g sukker
Man kan også bruke hele egget om man vil det, men jeg hadde kjøpt eggehviter, så jeg brukte dem. Etter et par minutters steking tilsetter du 6 eggehviter
Rør saus og fyll godt sammen før du vender inn stivpiskede eggehviter. 3 egg. 3 egg grilljermel. Helt fra jeg var liten har min store middagsfavoritt vært pappas pølsegrateng
3 egg - delt. Fordel røren i de to formene og stek midt i ovnen i 30 - 40 minutter. Legg en bunn på et kakefat og legg 1/3 av vaniljekremen over. Gjenta med bunn 2 og 3. 3 egg
♥ 8 eggehviter. ♥ 3 ss maizena. Ha marengsen i en stor langpanne (ca 30x40 cm) som er dekket med bakepapir. ♥ 8 eggehviter. ♥ 3 ss maisenna. Ha marengsen i en stor langpanne (ca 30x40 cm) som er dekket med bakepapir. Vanilla Cupcakes with Strawberry Marshmallow Fluff Frosting 8 eggehviter. 3 ss maizena. 8 eggehviter. 3 ss maisenna
Tilsett så spinat, banan, avokado og eggehviter. Eggehviter er på lik linje som avokadoen tatt med for å gjøre denne smoothien til et komplett måltid som metter lenge
03. 31 i. 3 små gullerøtter. 2 eggehviter. 3 ss tomatpuré 3 fedd hvitløk 2 cm ingefær (revet) 8 dl vann 1 stk hønsefond (evt en buljongterning) 3 ss soyasaus 2 ss lys eddik (7%) 3/4 dl sukker Laken fra en liten boks ananas 3 ts maizenna. 03. 31 i. 03. 31 i Middagsmat. 03. 31 i Middagsmat
300 gram mørk sjokolade, helst mellom 50 og 70 % kakao. 30 gram Kakao pulver (ikke søt). 30 gram melis. 30 gram hvetemel. 175 grader i 35-40 minutter – midt i ovnen. 300 gram nutella. 1/3 ts salt. 2-3 vaffel kjeks. 2 -3 ss smeltet karamell ( jeg brukte smørbukk ). Separer eggene så du får 7 eggeplommer og 7 eggehviter. 35 – 40 minutter på 175 grader. Ha mykt smør og nutella i en bakebolle – miks på høy hastighet til det blir lett og luftig – 3-5 minutter. La den stå i kjøleskapet 15-30 minutter, dekk så kaken en gang til med frosting. Relatert 300 gram mørk sjokolade, helst mellom 50 og 70 % kakao. 30 gram Kakao pulver (ikke søt). 30 gram melis. 30 gram hvetemel. 2 runde smurte former på 20 cm 175 grader i 35-40 minutter – midt i ovnen. 300 gram nutella. 1/3 ts salt. 2-3 vaffel kjeks. 2 -3 ss smeltet karamell ( jeg brukte smørbukk )
13 GMT. 3 egg. 3 ss philadelphia. Settes rett i ovnen, stekes på midterste rille i ca 22-30 min, de skal være gyldne på toppen. Disse holder seg fint i 2-3 dager, hvis de oppbevares kjøllig. 13 GMT. Ingen kommentarer 13 G. 3 egg. 3 ss philadelphia. 13 G
3. 3. 3. 3. 3. 30 g kokosmasse. 300 g H-melk. 300 g kremfløte. 300 g sjokolade 61%. 1. Ha nøtter, kokos og melis i en food-prosessor og mal til det er fint