Del kransekakedeigen opp i pølser i "fingerstørrelser". Her er to kjempe enkle og populære snacks for Halloween for deg som har litt lite tid til å stå å bake, men har lyst til å ha noe mer enn bare "kjøpe produkter"
Denne helgatilbringer vi i snødekkede landskap på Vågslid i Telemark. Det er deilig å skifte stue innimellom, særlig nå i den ellers travle førjulstida
Lag mandelmakroner ved å leggekransekakedeig i jevnt store topper på bakepapirdekkede stekeplater. Til sjokoladekremen piskes først romtemperert smør og melis til smørkrem
Vi stusset litt over hvorfor dette skulle varmes over svak varme, men en kollega fortalte oss at hun hadde lært å varme opp kransekakedeig for at den skulle bli seigoggod
Kan ogsålage avkuttede fingre av kransekakedeig, men da blir det kaker, selvfølgelig. Halloween er like rundt hjørnet og her er vi i full gang allerede
Ingredienser til kransekakedeigen. Ingredienser til royal icing/melis. Neste dag skal du smøre kransekake former med litt smør og trille kransekakedeigen ut til fingertykke pølser