5-2 dl fløte. Denne laksepannen er en nydelig rett, masse smak og mye godt å tygge på. En leser som ville teste min kyllingpanne spurte om fisk ville fungere i den
La deretter alt småkoke under lokk en times tid, eventuelt 1,5-2 timer. Deretter heller du over ostesausen med makaronien og topper herligheten med revet ost (det holder med resten av det du har igjen av både revet ost og parmesan) Gjerne krydre toppen med litt tørket oregano før du slenger den inn i 215-220 grader i ca 20 minutter
1,5-2 ss havsalt. 1,5-2 ss havsalt. God søndagsmorgen, håper dere hat hatt ei fin helg så langt. Jeg hadde besøk av et par venninner i går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså
Stekes i ytterligere 1,5-2 timer for tynnribbe, bruker du familieribbe steker du den i 2. Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til
5-2 dl fløte Ha over litt salt og pepper Ta resten av den halve sitronen og klem saften over pannen. Denne laksepannen er en nydelig rett, masse smak og mye godt å tygge på
Steken er ferdig når steketermometeret viser 76 °C, dette tar 1,5-2 timer. Fastelavn er et ord som stammer fra det nedertyske ordet for «kvelden før fasten»
5-2 liter saft. Eplegelè. 10. 2014 kl. 14. 13 i. Safting/Sylting. Ingen kommentarer. Tidligere i høst lagde jeg en porsjon med eplegelè, og den blei så populær at jeg bestemte meg for å lage en til, så har jeg litt til julegavene også
1,5-2 desiliter av kokekrafta. 1,5-2 desiliter av kokekrafta. Kokkeguru Eivind Hellstrøm har heilt rett når han hevdar at tradisjonsmaten dør utan eit viss snev av fornying