Aioli. Jeg skal erstatte oppskriften jeg har på bloggen med denne oppskriften. Det er travle tider, men mat lages det hver dag, så flere oppskrifter kommer
Veganese (vegansk majones/aioli) i fire varianer. Kjør vegansk aioli om du vil gjøre det enkelt, eller kombiner med ulike smakstilsetninger for et litt mer spennende utvalg
Denne oppskriften ligner fish’n chips , men er mye raskere å lage. Det smaker godt med aioli ved siden av, evt kan du blande rømme med majonesog smaksette med wasabipaste
Aioli eller majones. Jeg valgte det siste og serverte den med en myk avokadokrem, aioliog et skikkelig godt provence-smør som passet perfekt til de grillede maiskolbene
eks bearnéssaus, majones, aíoli, rømme- og oljedressinger. • Fete, syrnete melkeprodukter, i den grad det tåles, slik som ghee, rømmeog langtidslagrete oster
Jeg lovte å legge ut oppskriftene til tapas som jeg serverte på bursdagen min. Tapas er jo et slags koldtbord med spanske småretter, men min variant består av både spansk-, italiensk- og greskinspirert mat