Når jeg drømmer om cookies, da snakker vi om Amerikanske Chocolate chip cookies. Disse små skålene med Chocolate chip cookies er bare super “delicious” som de er nå…
Du finner min oppskrift på sukkerfrie amerikanskecookies her. Finn frem en passende oppskrift, fordel tørrvarene i en krukke og heng på en liten lapp om hva man må tilsette, antall grader og steketid
Den amerikanske nettbutikken iHerb er gull verdt for krydder, søtstoff, te og slike ting. Flere merker har kommet medproteincookies, og Lenny & Larry’s og Quest er vel blant de mest kjente og populære
Det vil vel si engelske og amerikanskeoppskrifter. Jeg har forsøkt oppskriften en gang til og redigert den noe - blant annet synes jeg de ble bedre med to egg i stedet for ett og litt mer smør
Pisk mykt smør sammen med brunt sukker og hvitt sukker til dette blir luftig. Rør i havregryn og til slutt chocolate chips (se tips) eller grovt hakket kokesjokolade
Tilsett så kokos, havregryn, grovt hakket sjokolade (eller chocolate chips, se tips) og honnikorn. Ha kulene på stekeplater dekket med bakepapir (ca 9 stk pr plate). Stek cookiesene midt i ovnen ved 175°C i 12-15 min, til de er lett gyldne i kantene. Avkjøl cookiesene i 10 min på platen før de flyttes over på rist og avkjøles helt. 2,5 dl havregryn (se tips)