And peking oppskrift oppskrifter

Peking duck av hel and

Peking duck av hel and

Peking duck, eller crispy duck, av hel and er fantastisk godt og ikke noe vanskelig å lage. Tørk anden inni og utenpå med tørkepapir
Peking inspirert and

Peking inspirert and

En av mine absolutte favorittretter er pekingand. Jeg har spist denne ganske mange ganger i Kina tidligere og vet hvor mye jobb som ligger i Anden

Peking and, uten and

Men over til Pekingand, uten and. Vet lite om byen så jeg må nok få noen reisetips fra ande som har vært der
Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Egentlig skal man jo bruke en hel and, eller i den minste et helt lår, med skinn, sånn som i denne oppskriften fra Jamie Oliver, men vi hadde andebryst i fryseren så da måtte jeg prøve meg litt frem

Hjemmelaget Hoisin Saus

Hoisin brukes ofte i/til retter som Moo Shu Svin, Vår ruller, PekingAnd og Kinesisk BBQ Svi. Bland sammen

Asia – midt i Oslo

Japanske nudler, and til peking duck. En blanding av sukker og honning. Jeg kjøpte med meg masse, og du vil nok få se flere spennende oppskrifter på bloggen i uken som kommer
Go west for taste of east

Go west for taste of east

Og når kvelden ble tilbrakt i Sohos Chinatown i selskap med crispy PekingAnd og hoi sin saus,var det hele fullbrakt

And a la peking (Pekingand)

På original peking-vis spises andekjøttet i små stykker, likesom det sprø skinn, innpakkede i en pannekake sammen med noen av grønnsakene

Spa

Tror nesten jeg holder en knapp på spaet i Thailand, selv om dette ikke var dumt. Vi skjønte ikke helt hva vi skulle gjøre, men etter litt peking og forklaring hadde vi låst verdisakene inne i safen, klærne i skapet og viklet tøystykket rundt undertøy/bikini – sånn i all nødtørft