Egentlig skal man jo bruke en hel and, eller i den minste et helt lår, med skinn, sånn som i denne oppskriften fra Jamie Oliver, men vi hadde andebryst i fryseren så da måtte jeg prøve meg litt frem
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Vi spiste selvfølgelig Pekingand og andre kinesiske spesialiteter, men mest inntrykk på meg gjorde to måltider vi spiste på hotellet, og et måltid som vi spiste på Restaurant Dali som ligger i en hutong i nærheten av Trommetårnet
Japanske nudler, and til peking duck. En blanding av sukker og honning. Jeg kjøpte med meg masse, og du vil nok få se flere spennende oppskrifter på bloggen i uken som kommer
Tror nesten jeg holder en knapp på spaet i Thailand, selv om dette ikke var dumt. Vi skjønte ikke helt hva vi skulle gjøre, men etter litt peking og forklaring hadde vi låst verdisakene inne i safen, klærne i skapet og viklet tøystykket rundt undertøy/bikini – sånn i all nødtørft