Andebryst grønnsaker oppskrifter

Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Både saus og grønnsaker lager jeg mens andebrystene er i ovnen – det vil si at det er en rask og enkel rett å lage
Ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakte grønnsaker

Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus

Server andebrystet med kokt ris og ønsket grønnsaker. Andebryst med appelsinsaus er en deilig kombinasjon av søtt og salt
Rosastekt andebryst!

Rosastekt andebryst!

Glaserte grønnsaker. Andebryst er vell ikke noe man kan kalle hverdagsmat…Dette er noe man velger til en spesiell anledning
Ferskt andebryst med honning

Ferskt andebryst med honning

Andebryst. Rut opp fettet på andebrystet og gni kjøttet inn med salt. Ha honning på andebrystet. Tiden avhenger av hvor stort andebrystet er
Andebryst med wok

Andebryst med wok

Skjær ruter i skinnet på andebrystet. Del andebrystet i skiver og legg det oppå. 1 andebryst. #mat #oppskrift #kjøkken #hverdag #blogg 1 andebryst
Andebryst

Andebryst

grønnsaker, appelsinsaus, glasert rødløk og sopp. Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv

Andebryst med spicy saus!

Server med ris og grønnsaker eller en salat. Andebryst med spicy saus. Snitt rutemønster i fettet på andebryst
Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Roasted duck uten ben (andebryst, andeconfit. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Salat av andebryst med rødbeter og romglaserte pekannøtter

Salat av andebryst med rødbeter og romglaserte pekannøtter

Har du andre grønnsaker du synes passer, så kjør på. Rikelig med perfekt rosastekte andebryst, appelsinsaus,Clothildes ristepoteter som forøvrig er verdens beste, og plenty med flotte krispy aspargesbønner som ved siden av erter er den grønnsaken som virkelig funker selv om man kjøper den i frossen tilstand
Helstekt and

Helstekt and

Dersom man ønsker den klassiske røde andebrystet må man skjære bryststykkene av helt i starten og steke dem ved siden av