Andebryst kjernetemperatur oppskrifter

Andebryst

Andebryst

Pass på at steketermometeret ikke går helt igjennom brystet, men at det stikker skrått inn i midten av brystet for å måle kjernetemperaturen
Andebryst

Andebryst

Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…. Legg andebrystene med fettsiden opp i et ildfast form
Andebryst med sopprisotto ✿✿

Andebryst med sopprisotto ✿✿

Andebryst er nydelig mat. Her er en nydelig rett med kremet sopprisotto og nydelig, rosastekt andebryst med sprøtt skinn
Andebryst

Andebryst

Server andebryst, aspargesbønner og søtpotetpuré og topp med rødvinssjyen. Trinn 2 Renskjær andebrystene og strip opp gjennom fettet. Stek videre i ovnen ved 180°C i 8-10 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 58°C
Andebryst med klementinsaus

Andebryst med klementinsaus

Skal du ha gjester som vet å sette pris på ekstra god mat, er andebryst tingen å servere. Sitrus og rødbeter utgjør en spennende smakskombinasjon som passer godt til andebryst
Andebryst

Andebryst

Snitt fettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv. Legg andebrystene. Husk at andebrystene ikke skal være gjennomstekt
Helstekt and

Helstekt and

Dersom man ønsker den klassiske røde andebrystet må man skjære bryststykkene av helt i starten og steke dem ved siden av
And med appelsinsjy

And med appelsinsjy

Bruk en skarp kniv og skjær rutemønster i fettet på andebrystet (akkurat som du gjør på ribba). Brun andebrystet i en tørr stekepanne
Peking inspirert and

Peking inspirert and

2 andebryst. Kjernetemperatur skal være ca 58 – 60 grader. 2 andebryst. En av mine absolutte favorittretter er peking and