Hvorfor ikke prøve det samme medandebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Herlig smaksrik rett med gode andebryst, rødkål, spicy appelsinsaus. Andebryst. Appelsinsausmed chili. Flatbed Red fra California er en spennende og fyldig «red blend» avhovedsakelig Zinfandel sammen med Petite Sirah, Petit Verdot og Teroldego-druer
Server med kremet brokkolisalat (oppskrift her), croquetter (oppskrift her) og ovnsbakte cherrytomater (oppskrift her), appelsinsaus (oppskrift her) eller annet ønskelig tilbehør
Lag gjerne en appelsinsaus til (oppskrift på bloggen under and), eller bruk sjyen som saus. And er julemat for oss, og nå nærmer det seg jul igjen, så vi må ta fra andebrystene og lage noe godt av dem
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Rikelig med perfekt rosastekte andebryst, appelsinsaus,Clothildes ristepoteter som forøvrig er verdens beste, og plenty med flotte krispy aspargesbønner som ved siden av erter er den grønnsaken som virkelig funker selv om man kjøper den i frossen tilstand
– Andebrystmedappelsinsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker med rødløk- og eplekompott…. Jeg syntes det er noe helt spesielt med nyttårsaften og vektlegger maten mer enn noen gang ellers i året