And blir ofte servert med frukt, som tilbehør eller i sausen -og da passer en Pinot Noir fra New Zealand, godt sammen med det kraftige kjøttet og det fruktige tilbehøret
Lag gjerne en appelsinsaus til (oppskrift på bloggen under and), eller bruk sjyen som saus. And er julemat for oss, og nå nærmer det seg jul igjen, så vi må ta fra andebrystene og lage noe godt av dem
and, and medappelsinsaus, and medtilbehør, and til middag, andebrystmed rosmarin og hvitløk, andebrystmedtilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Legg så i andebrystene, dekk bollen med plastfolie og sett tilbake i kjøleskapet. Kjøttet ble perfekt rosa akkurat slik jeg liker det og man kunne sikkert spist det med skje hvis man ville
eks andebryst i appelsinsaus. Potetmos i seg selv er et nydelig tilbehør til kjøtt eller fisk. Slik lager du denne luftige potetmosen med et snev av appelsin