Andebryst oppskrift saus oppskrifter

Andebryst med rotmos og rød saus.

Andebryst med rotmos og rød saus.

Stekt andebryst servert med rotmos og rød saus. Når andebrystene er stekte, . Rød saus.  Andebryst med rotmos og rød saus

Andebryst med spicy saus!

Andebryst med spicy saus. Snitt rutemønster i fettet på andebryst. Saus. I mens lager du sausen. Ha litt at fettet i sausen
Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Saus. Fjern all marinade fra kjøttet og tørk andebrystene. Bland alle ingrediensene til sausen og smak til etter eget ønske
Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Både saus og grønnsaker lager jeg mens andebrystene er i ovnen – det vil si at det er en rask og enkel rett å lage
Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Skulle gjerne hatt andebryst litt oftere, for det er utrolig godt. Til andbryst liker jeg best rødvinssaus, og den lager du best selv
Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Provencalsk andebryst med honning- og pærepoteter

Endelig har jeg funnet fram til en favorittoppskrift på and, og det var virkelig på tide. Saus. De siste gangene har jeg tilberedt andebrystet sous vide og det har også vært bra, det har blitt mykt som smør
Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Takk skal du ha Marit for oppskriften som alltid funker. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik
Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus er en deilig kombinasjon av søtt og salt. Hvordan steke andebryst ser du her
Rosastekt andebryst!

Rosastekt andebryst!

Rettipannen rødvinssaus. Andebryst er vell ikke noe man kan kalle hverdagsmat…Dette er noe man velger til en spesiell anledning
Andebryst med betechips og plommesaus

Andebryst med betechips og plommesaus

Til andebrysta laga eg ein klassisk plommesaus, den blir alltid suksess. Dessverre hadde vi ingen gjøkalv å slakte, derimot hadde vi nokre aldeles nydelege andebryst som vi tok fram i høve besøket