Andebryst sous vide oppskrifter

N’ Andebryst pas sous vide

N’ Andebryst pas sous vide

Stod opp tidlig for å gå I butikken og falt pladask for lekre andebryst og nydelige, ferske asparges fra Vestfold
Andebryst med Sous Vide i dampovn

Andebryst med Sous Vide i dampovn

Disse andebrystene ble så utrolig møre. Tilberedning av kjøtt i SousVide gir et fantastisk resultat. Jeg tørket godt av andebrystene og krydret de med salt og pepper

Sous vide temperaturer og tips

SOUSVIDE. Sousvide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit
Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Det er mange måter tilberede andebryst på, men min favoritt er helt klart sousvide. Benytter du ikke sousvide-teknikken så tilbereder du bare kjøttet på vanlig måte, ved å steke med skinnsiden ned først (husk at du aldri skal bruke fett i pannen når du steker and, fettet fra skinnet er mer enn nok) i tørr og varm panne til den er crispy, og snu den deretter og stek på andre siden til den stekegraden du ønsker
Rosastekt andebryst!

Rosastekt andebryst!

da ruter du skinnet etter den er sousvide kokt, krydrer det godt med salt og pepper og steker det i pannen for å få sprøtt og glinsende skinn
Andebryst sous vide

Andebryst sous vide

Legg så i andebrystene, dekk bollen med plastfolie og sett tilbake i kjøleskapet. Det er selvsagt takket være sousvide-metoden at kjøttet blir så perfekt, jeg har i alle fall aldri kommet i nærheten av dette resultatet ved å steke det i ovnen
Dinner

Dinner

Denne gangen testet vi ut andebryst. På mandag testet jeg ut min sousvide maskin for første gang. Det ble andebryst med apelsinsaus