Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fette på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Andebryst i appelsinsaus servert med hasselbackpoteter, honningglaserte rosenkål og valnøtter og frisk filetert appelsin
Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Andebrystet skal steke først 2 – 3 minutter på fettsiden, deretter ca 5 minutter på den andre siden
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Tilsett sesamolje i stekepannen sammen med stekefettet fra andebrystet. Under hviletiden sauterer du raskt frisk fersken, rødløk og dadler i stekefettet
Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik. Varm en kjele og legg andebrystene med skinnsiden ned