Andebryst steking i ovn oppskrifter

Andebryst med bokkølsaus, rotpuré og stekte poteter

Andebryst med bokkølsaus, rotpuré og stekte poteter

Mens potetene står iovnen, tar du Rotpuréen. Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

Disse tar som regel lang tidiovnene. Andebrystiappelsinsaus servert med hasselbackpoteter, honningglaserte rosenkål og valnøtter og friskfiletertappelsin
Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Både saus og grønnsaker lager jeg mens andebrystene er iovnen – det vilsi at det er en rask og enkel rett å lage
Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Andebryst med appelsinsaus og hassebackpoteter

Tilslutt er det smart å ha det iovneni en egen litenildfastform ved siden av potetene noen minutter for å få det perfekt stekt
Andebryst

Andebryst

før du begynner tilberedningen for en mer jevn steking. and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and tilmiddag, andebryst med rosmarin og hvitløk, andebryst med tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middagtilvalentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantiskvalentines day middag, Romatiskmiddag, valentines day, valentinesmiddag, valnøtter
Andebryst

Andebryst

Snittfettsiden (små ruter) på andebrystenemed en spiss skarp kniv…. Gni brystene inn med salt og pepper
Andebryst med sopprisotto ✿✿

Andebryst med sopprisotto ✿✿

Sett andebrysteneiovnen og legg soppen tilside. Andebryst er nydelig mat. Forbered andebrystene. Den er best når den fremdeles er litt lyserød i kjøttet
Andebryst

Andebryst

Server andebryst, aspargesbønner og søtpotetpuré og topp med rødvinssjyen. Skjæres opp i små kakestykker
N’ Andebryst pas sous vide

N’ Andebryst pas sous vide

Når der nærmer seg servering lar du brystene få seg en runde Iovnen før servering. Stod opp tidlig for å gå Ibutikken og falt pladask for lekre andebryst og nydelige, ferske asparges fra Vestfold