And med appelsinsjy Skjær opp andebrystet i skiver og server sammen med sjy, persillerot, søtpotetmos og blomkålgrateng. Bruk en skarp kniv og skjær rutemønster i fettet på andebrystet (akkurat som du gjør på ribba) Hanne og Karis lavkarbohverdag
ANDEBRYST, SØTPOTETMOS, LØK KOMPOTT OG BALSAMICOSAUS Fremhever smaken av andebrystet. Den største forskjellen er at nå legger jeg andebrystet ned i mye grovt salt 1-2 timer før det skal brukes På kjøkkenet mitt og i hagen min
Andebryst med stjerneanis og rotgrønnsaker På en hverdag går det selvfølgelig an å servere andebrystet kun med søtpotetmos og en sjysaus. Søtpotetmosraus mat
Nesten thai? Skjær fine ruter i skinnet på andebrystet, og stek det med skinnsida ned, til skinnet er ordentlig sprøtt Livelaga
Datenight: treretters middag Som sagt hadde vi jordskokksuppe til forrett, andebryst med tilbehør til hovedrett og sjokolademousse til dessert Sara - Karlengen
FRA APPELSINSAUS VIA FANTASIHAGE TIL BAROKKT MUSIKK MÅLTID Sprengt andebryst med appelsinsausen over alle appelsinsauser, litt eple/rødløk kompott og søtpotetmos gjorde ikke opplevelsen noe mindre På kjøkkenet mitt og i hagen min
Ukemeny uke 37 – 8.-14.9. Her har jeg brukt søtpotetmos som tilbehør, men bruk like gjerne linser, ris el. Posted by torill. Tweet Mat og Reiser