Andebryst temperatur oppskrifter

Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Det er viktig at dette har romtemperatur. Fjern all marinade fra kjøttet og tørk andebrystene. Jeg steker andebryst på følgende måte

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Andebryst

Andebryst

Pass på at steketermometeret ikke går helt igjennom brystet, men at det stikker skrått inn i midten av brystet for å måle kjernetemperaturen
Andebryst med betechips og plommesaus

Andebryst med betechips og plommesaus

Når det er blitt lysebrunt dreg du steikepanna til side og slår ned temperaturen på plata. Dessverre hadde vi ingen gjøkalv å slakte, derimot hadde vi nokre aldeles nydelege andebryst som vi tok fram i høve besøket

Sous vide temperaturer og tips

Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit. Andebryst ca 400gram
Helstekt and

Helstekt and

Dersom man ønsker den klassiske røde andebrystet må man skjære bryststykkene av helt i starten og steke dem ved siden av
Lette og luftige fastelavensboller

Lette og luftige fastelavensboller

Andebryst. Riktig temperatur måles ved å ha en dråpe på innsiden av håndleddet. Om du ikke kjenner dråpen når den treffer hånden (at den er kald eller varm), har du riktig temperatur
Peking inspirert and

Peking inspirert and

Start med å rute skinnet og legg i kald panne på medium temperatur med skinnsiden ned og la det steke til skinnet er klart

Flere glimt fra Barcelona

Jeg spiste andebryst - som smakte helt fantastisk med villbærsaus og gulrotmos. Billig, og god temperatur