Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet. Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet
Andebryst med plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Andebryst er en av mine favoritter og det smaker nydelig sammen med plommesaus
minutter i romtemperatur før de brunes. Andebryst kommer langt opp på min. ned i en kald, tykkbunnet stekepanne og sett temperaturen på middels høy varme
Når det er blitt lysebrunt dreg du steikepanna til side og slår ned temperaturen på plata. Dessverre hadde vi ingen gjøkalv å slakte, derimot hadde vi nokre aldeles nydelege andebryst som vi tok fram i høve besøket
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Andebryst. Riktig temperatur måles ved å ha en dråpe på innsiden av håndleddet. Om du ikke kjenner dråpen når den treffer hånden (at den er kald eller varm), har du riktig temperatur