Andebryst tilberede oppskrifter

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Andebryst med rødkål og fikenpotetmos

Det er mange måter tilberedeandebryst på, men min favoritt er helt klart sous vide. Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Andebryst med rødvins- og appelsinglaze og duck skin crumble

Andebryst med rødvins- og appelsinglaze og duck skin crumble

Grunnen er at andekjøtt muligens er det mest perfekte kjøttet å tilberede i souse vide … jeg elsker and i utgangspunktet, men at det skulle åpne seg en ny verden for meg hva mørhet og andekjøtt angår, det ante jeg ikke
Andebryst med Sous Vide i dampovn

Andebryst med Sous Vide i dampovn

Ikke lag ruter i skinnet før de skal tilberedes i Sous Vide, det er mye enklere å rute de etterpå. Disse andebrystene ble så utrolig møre
Nyttårsmeny  ~*♥*~  Tre rettes festmeny ♫♪

Nyttårsmeny ~*♥*~ Tre rettes festmeny ♫♪

Her kommer ett forslag fra meg - med hummer, andebryst og hvit sjokolade ♥. Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering, men vent med og legge på jordbærene til rett før servering
«Konfiterte» poteter

«Konfiterte» poteter

Potetene er utmerket som tilbehør til helstekt and (oppskrift her) eller andebryst (oppskrift kommer her)
God, smakfull 3-retters ★★★★ -middag !!

God, smakfull 3-retters ★★★★ -middag !!

Ta andebrystene ut av kjøleskapet ca. Vanlige hjem har som regel bare en stekeovn -og skal man lage tre retter må tenke på og servere retter som skal tilberedes forskjellige måter -noe i stekeovn, noe kokes i kjele og man kan gjerne servere en dessert som kan lages dagen i forveien eller på formiddagen
Julemat med dansk vri

Julemat med dansk vri

Dere kan helsteke and som i denne oppskriften, eller tilberede herlige andebryst (se blogg for oppskrift)
Honningglasert andebryst

Honningglasert andebryst

 Oppskrift på portvinsaus (som passer perfekt til) ligger herHer er min måte å tilberede det på. På menyen sto honningglasert andebryst, portvinsaus, potetpure med sellerirot og smørdampede grønnsaker
Andebryst med sur/søtt tilbehør

Andebryst med sur/søtt tilbehør

Andebryst er enkelt å tilberede bare du passer steketiden slik at de ikke blir tørr og seig.                       2 andebrystSalt - pepperLøk/eple kompott. Tomater2 store poteterOppevar andebrystene i kjøleskapet slik at filetene erkjøleskapskald når du begynner å tilberede. Sett i steketermometer og når det viser 58 grader er andebrystene ferdig sekt og skal hvile i hvertfall 10 minutter. 2 andebryst
Hvordan steke andebryst.

Hvordan steke andebryst.

Andebryst er fantastisk godt, men det må tilberedes riktig for å bli en suksess. Jeg anbefaler å kjøpe andebryst fra Gårdsand, dette får du kjøpt på Meny
Jul?  Alt nå?

Jul? Alt nå?

Nellikspiker og anis fikk krydre andebrystet. Hermetisering i eget fett er en tradisjonell tilberedelse- og lagringsmetode i Frankrikes "andedistikt"
Spisskål med andelår

Spisskål med andelår

Skal jeg velge mellom andebryst og andelår, velger jeg helt klart låret. Noe rimeligere å kjøpe, og absolutt enkelt å tilberede

Andebryst

Etter at vi oppdaget hvor enkelt og raskt det faktisk er å tilberede har vi passet på å alltid ha noen frosne andebryst i fryseren