Andebryst vin oppskrifter

Andebryst med potetmos og rødvinssaus

Denne vinen er litt kostbar, men er en perfekt match til andebrystet. Lag ruter på skinnsiden av andebrystene, Pass på at du ikke skjærer gjennom kjøttet
Andebryst, rett og slett

Andebryst, rett og slett

Kok ut pannen med noe av andefettet og litt vin (Marsala). Andebryst er grei og lettlaget mat. Passer godt med et glass vin, selv på en tirsdag
Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus

Skulle gjerne hatt andebryst litt oftere, for det er utrolig godt. Til andbryst liker jeg best rødvinssaus, og den lager du best selv
Andebryst med sopprisotto ✿✿

Andebryst med sopprisotto ✿✿

Tilsett hvitvin og reduser til væsken er dampet bort. Andebryst er nydelig mat. Dagens vin. Her er en nydelig rett med kremet sopprisotto og nydelig, rosastekt andebryst med sprøtt skinn
Andebryst med betechips og plommesaus

Andebryst med betechips og plommesaus

Prøv den, den er veldig god til heilsteikt svinefilet og. Dessverre hadde vi ingen gjøkalv å slakte, derimot hadde vi nokre aldeles nydelege andebryst som vi tok fram i høve besøket
ROTMOS uten potet c",)

ROTMOS uten potet c",)

Her er den brukt til Andebryst. Andebryst med rotmos 4 porsjoner. Rotmos passer godt til lam, storfekjøtt, grove pølser, stekt flesk, pinnekjøtt