Appelsiner, klementiner og granateple, for eksempel. Jeg skjærer appelsin og klementiner i skiver – du kan selvfølgelig servere det kuttet akkurat slik du ønsker
Her er det seg appelsin, cantaluope melon, druer og eple. Nå er det dessert og skolelesing. I bollen skjuler det seg en boks skyr med bringebær og granateple sammen med masse deilig frukt og sukkerfritt jordbærsyltetøy
Server dessertenmed pisket kremfløte. Skrell appelsinene og skjær dem i tynne skiver. Pirk ut kjernene i granateplet ved å brekke skallet i flere deler, eller å slå skallet med en tresleiv over en bolle
¤ Skjær appelsinbåtene ut som fileter og legg dem på desserten. Er det derimot ikke bær-sesong kan man bruke appelsin som her, eller mandariner, utenlandske jordbær eller blåbær, granateple
appelsin. Det er rett og slett ikke plass til så tung dessert. Min fruktsalat består av melon, mango, sprø pære (den som har gult skall med røde felter), ananas og granateple