Appelsinsaus fløte oppskrifter

Panna cotta med krydret appelsinsaus

Panna cotta med krydret appelsinsaus

Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestang og innholdet i den. Appelsinsaus. kremfløte. Hell appelsinsausen over rett før servering
Pannacotta med appelsinsaus

Pannacotta med appelsinsaus

Kok opp fløte, sukker, vaniljestang og vaniljefrøene i en kjele. Appelsinsaus. Avkjøl appelsinsausen og hell den over i porsjonsformene med panna cotta rett før servering
Skrei med gulrotpuré og appelsinsaus

Skrei med gulrotpuré og appelsinsaus

Tilsett fløten og kok også inn til det er igjen halvparten. Som tilbehør har jeg altså laget en appelsinsaus som jeg ikke har prøvd til skrei før, det var en super match
VaniljePanna Cotta med appelsinsaus

VaniljePanna Cotta med appelsinsaus

Kok opp fløte, vaniljestang (skrap ut og ha i frøene også) og sukker. Appelsinsaus. Akkurat når fløten såvidt begynner å koke, tar du den av platen og rører inn gelatinen
Ovnsbakt fiskefilet med appelsinsaus

Ovnsbakt fiskefilet med appelsinsaus

Appelsinsaus. Blomkålpure lager du enkelt ved å koke opp blomkål i en kjele med vann, hell av vannet og tilsett 1,5 ss smør + 0,5 dl dl melk (eller fløte)
Andebryst

Andebryst

appelsinsaus, glasert rødløk og sopp. litt fløte, salt og pepper og til slutt en liten slump med fett fra andebrystene
Tiramizu – lavkarbo

Tiramizu – lavkarbo

Vanligvis lages den med kaffelikør, men vi synes den blir mye bedre med kakaolikør og en skvett appelsinsaus
Andebryst

Andebryst

grønnsaker, appelsinsaus, glasert rødløk og sopp. Smeltet 1ss brunsukker og tilsatte ca 2dl appelsinjuice, 1ts rødvinseddik, ca 1 ss sirup, litt soyasaus og en god dæsj Creme Fraiche og enda mer appelsinjuice (væsken ca 5dl tilsammen)litt fløte, salt og pepper og til slutt en liten slump med fett fra andebrystene. 1ss brunsukker og tilsatte ca 2dl appelsinjuice, 1ts rødvinseddik, ca 1 ss sirup, litt soyasaus og en god dæsj Creme Fraiche og enda mer appelsinjuice (væsken ca 5dl tilsammen)litt fløte, salt og pepper og til slutt en liten slump med fett fra andebrystene
Paprika med kalkunfarse

Paprika med kalkunfarse

Appelsinsaus. kalkunkjøtt i biter eller strimler, ha det i food-processor og bland inn ris, fløte, salt, pepper, chili og appelsinskall
NYTTÅRSDESSERTEN

NYTTÅRSDESSERTEN

#mat #nyttårsaften #dessert #tips #riskrem #sjokolade #appelsinsaus #pepperkake #vegan #økologisk. Pisk fløte og bland inn i den kalde grøten
Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell

Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell

Smør, fløte, trøffelsalt og grokvernet pepper skal i kjelen med nykokte mandelpoteter. Appelsinsaus. Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell, 4. Ingridienser3 Andebryst skjær ruter i fettet og gni inn med salt og pepper2 ss Sukker karamelliseres i en kjele1/2 Sjalottløk finhakkes1 fedd Hvitløk finhakkes1 ss Ingefær frisk og knust, finnes en god ferdigvariant fra Gourmet Garden1 terning Hønsebuljong 800 gram Mandelpotet skrelles og kokes møre i usaltet vann1 ss Trøffelsalt 2 dl Fløte 150 gram Smør ekte300 gram Kantarell rives i passe biter6 Gulrot skjæres i strimler1/2 Sellerirot ca 200 gram, kuttes i små terninger100 gram Purre skjæres i strimlerInstruksjonerKjøtt. 2 dl Fløte
Andelår med rotgrønnsakspuré og appelsinsaus

Andelår med rotgrønnsakspuré og appelsinsaus

Tilsett smør og fløte, og mos alt i en kjøkkenmaskin, med stavmikser (eller med en potetmoser). )Rotgrønnsakspuré6 store poteter1 sellerirot1 persillerot2 dl melk2 dl fløte4 ss melange margarinvannsalt og pepperSkrell grønnsakene og kutt de i terninger