Kok opp fløte, sukker, vaniljestang og vaniljefrøene i en kjele. Appelsinsaus. Avkjøl appelsinsausen og hell den over i porsjonsformene med panna cotta rett før servering
Tilsett fløten og kok også inn til det er igjen halvparten. Som tilbehør har jeg altså laget en appelsinsaus som jeg ikke har prøvd til skrei før, det var en super match
Kok opp fløte, vaniljestang (skrap ut og ha i frøene også) og sukker. Appelsinsaus. Akkurat når fløten såvidt begynner å koke, tar du den av platen og rører inn gelatinen
Appelsinsaus. Blomkålpure lager du enkelt ved å koke opp blomkål i en kjele med vann, hell av vannet og tilsett 1,5 ss smør + 0,5 dl dl melk (eller fløte)
grønnsaker, appelsinsaus, glasert rødløk og sopp. Smeltet 1ss brunsukker og tilsatte ca 2dl appelsinjuice, 1ts rødvinseddik, ca 1 ss sirup, litt soyasaus og en god dæsj Creme Fraiche og enda mer appelsinjuice (væsken ca 5dl tilsammen)litt fløte, salt og pepper og til slutt en liten slump med fett fra andebrystene. 1ss brunsukker og tilsatte ca 2dl appelsinjuice, 1ts rødvinseddik, ca 1 ss sirup, litt soyasaus og en god dæsj Creme Fraiche og enda mer appelsinjuice (væsken ca 5dl tilsammen)litt fløte, salt og pepper og til slutt en liten slump med fett fra andebrystene
Smør, fløte, trøffelsalt og grokvernet pepper skal i kjelen med nykokte mandelpoteter. Appelsinsaus. Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell, 4. Ingridienser3 Andebryst skjær ruter i fettet og gni inn med salt og pepper2 ss Sukker karamelliseres i en kjele1/2 Sjalottløk finhakkes1 fedd Hvitløk finhakkes1 ss Ingefær frisk og knust, finnes en god ferdigvariant fra Gourmet Garden1 terning Hønsebuljong 800 gram Mandelpotet skrelles og kokes møre i usaltet vann1 ss Trøffelsalt 2 dl Fløte 150 gram Smør ekte300 gram Kantarell rives i passe biter6 Gulrot skjæres i strimler1/2 Sellerirot ca 200 gram, kuttes i små terninger100 gram Purre skjæres i strimlerInstruksjonerKjøtt. 2 dl Fløte
Tilsett smør og fløte, og mos alt i en kjøkkenmaskin, med stavmikser (eller med en potetmoser). )Rotgrønnsakspuré6 store poteter1 sellerirot1 persillerot2 dl melk2 dl fløte4 ss melange margarinvannsalt og pepperSkrell grønnsakene og kutt de i terninger