Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her
The post Andeconfit med pommes noisettes og appelsinsaus appeared first on Gastronomade. Appelsinsaus. En god andeconfit har alltid plass på Gastronomades tallerken
Vi prøvde noe nytt, da vi hadde venner på pinnekjøtt og resultatet bla slett ikke verst. Appelsinsaus. Pynt gjerne med noen appelsinfileter/klementinbåter, stjerneanis og noen lekre konfektbiter – så kan gjestene nyte en dessert med mange gode smaker
Vi er i gang med påskeveka - nokon har vell allerede fått påskeferie. Panna cotta har eg laga i mange varianter tidligare, denne gangen er det panna cotta med appelsinsaus som skal deles
La dette koke inn noe. Appelsinsaus. Olivenolje. Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg bruker ofte andebryst når jeg har gjester og det er flere grunner til det
Appelsinsaus. Til 2-3 porsjoner. 200-300 gram fiskefilet . +. 1 appelsin1/2 ss smør1 ss hvetemel (jeg bruker johannesbrødkjerneme)1,25 dl melk1/2 ferskpresset appelsinjuiceSalt og hvit pepper1/2 buljongterning (enten fisk- eller grønnsaksbuljong)