Jeg blir aldri lei skrei og torsk så det spiser vi ofte når det er sesong. Som tilbehør har jeg altså laget en appelsinsaus som jeg ikke har prøvd til skrei før, det var en super match
Appelsinsaus. Server skreien med appelsinsaus, potetmos og salat. 800 g skreifilet med skinn 2,5 ss salt 2 fedd hvitløk 2 ss olivenolje 2 kvister timian smør Potetmos 600 g poteter 2ss smør 1 dl matfløte Salt og pepper Appelsinsaus 1 stk appelsin 100 g smør Salat 1 stk appelsin 1 stk fennikel, frisk 0,5 stk rødløk 1 ss olivenolje salt og pepper Tilbehør 100 g gulrot 100 g rødbete 4 dl solsikkeolje salt og pepper Slik gjør du. #valentines #valentinesday #allehjertersdag #middag #fiskemiddag #valentinesmiddag #kjærlighetsfisk #skrei #torsk #godfisk #bakeblogg #kakeblogg #matblogg #utfordring #foodporn #matbloggsentralen #godtno #sunt #vgmat #nrkmat #blog #bloggerne 800 g skreifilet med skinn 2,5 ss salt 2 fedd hvitløk 2 ss olivenolje 2 kvister timian smør Potetmos 600 g poteter 2ss smør 1 dl matfløte Salt og pepper Appelsinsaus 1 stk appelsin 100 g smør Salat 1 stk appelsin 1 stk fennikel, frisk 0,5 stk rødløk 1 ss olivenolje salt og pepper Tilbehør 100 g gulrot 100 g rødbete 4 dl solsikkeolje salt og pepper Slik gjør du
Appelsinsaus. Det starter med kjøttfri mandag med deilig pai og fortsetter med trukket og stekt torsk med ulike tilbehør, hjemmelagde, saftige kjøttboller, fredagspizza, gjærbakst og en mektig og god sjokoladefondant som ukens dessert
Helstekt and med appelsinsaus og konfiterte poteter. Kremet fiskegrateng med torsk og blomkål. Her er oppskriften på en enkel, men god hverdagsmiddag som passer ypperlig til hverdagene i jula
Det høres kanskje litt shady ut med appelsinsaus til torsk, men prøv det. Jeg har prøvd appelsinsaus til forskjellige retter før og spesielt sjøkrepshaler i appelsinsaus med en godsak fra Reichsrat von Buhl var en åpenbaring
Appelsinsaus. Appelsinsaus. ca 800 g fiskefilet av torsk, sei, breiflabb, steinbit eller andre hvite fisker du måtte ha. ca 800 g fiskefilet av torsk, sei, breiflabb, steinbit eller andre hvite fisker du måtte ha
Med riktig temperatur er den perfekt til skrei med ertepure eller torsk med appelsinsaus til, nam. Det kommer mer og oftere gode viner fra Sør Afrika for tiden og det er vanskelig å ikke la seg begeistre av de