Appelsinsaus varme saus oppskrifter oppskrifter

Østlige og spretne kyllinglår

Østlige og spretne kyllinglår

Kyllinglår sous vide med sursøt plomme- og appelsinsaus. Legg opp på varme tallerkener…og husk å fylle rikelig på med saus i et sausnebb for den vil alle ha mer av
Andebryst i appelsinsaus

Andebryst i appelsinsaus

Pass på at du ikke svir sukkeret, ikke bruk for sterk varme. Appelsinsausen er en liten lekkerbisken. Denne oppskriften på andebryst har en fantastisk god saus med smak av appelsin, karamell og balsamico
Liveche kylling med appelsinsaus.

Liveche kylling med appelsinsaus.

Ta kjelen av komfyren og rør inn basilikumsmøret litt og litt inn i den varme appelinjuicen. SausenEgentlig er jeg ikke så glad i saus på maten min, men fikk lyst til å prøve denne appelsin sausen, og den ble helt nydelig
Kylling i appelsinsaus

Kylling i appelsinsaus

Ha så i alle ingrediensene, og kok på svak varme i en time. Saus. 250 ml Jacobs kyllingkraft1 løk, finhakket1 hvitløk, finhakket0,8 l appelsinjuice8 ss soyasaus2teriakisaus3 ss chilisaus (søt)3 dl kokosmelk (light)2 ss rapsolje2 ts maizena blandet med 1/2 dl vann1 ss sesamfrøStek løk og hvitløk i oljen. Mariner i 1/2 ts sesamolje, 2 ss soyasaus, 2 ss søt chilisaus, i hvitløk (finhakket), 1 ss finhakket basilikum. Ha deretter kylling og grønnsaker i sausen og la det koke lett i 10 minutte. 8 ss soyasaus. 3 ss chilisaus
Ribbe med appelsinsaus og byggris

Ribbe med appelsinsaus og byggris

Bruker du svak varme tar det et par timer til. Saus. Du kan gjerne skru opp varmen mot slutten av steketida, så blåser svoren seg opp og blir sprø og fin
Snitzel med tykkelse

Snitzel med tykkelse

Appelsinsaus. (Spar på eggplommen, den kan brukes i sausen. Server svinesnitzelen med kokt ris, appelsinsaus og blandet grønn salat med appelsinfileter
Andebryst med stjerneanis og rotgrønnsaker

Andebryst med stjerneanis og rotgrønnsaker

Populært som det fremdeles er med appelsinsaus til and - jeg foretrekker en god rødvinsaus. Stek andebrystet på middels varme med svorsiden ned tilfettet som sitter under svoren har smeltet og svoren blir sprø
Parmesankylling med hint av appelsin

Parmesankylling med hint av appelsin

Jeg lagde en mer tradisjonell panering med mel og egg i tillegg til parmesanost, og hadde appelsinsaus i stedet for sitronsaus
Smørflyndre med blodappelsinsaus

Smørflyndre med blodappelsinsaus

Ta dem ut og hold dem varme. Legg på to fileter til hver sammen fenikkel, poteter og noen skjeer saus. Hell appelsinsausen over og sett formen i ovnen 4 minutter på 200 grader
SMAKSORGASME FINNES VIRKELIG :)

SMAKSORGASME FINNES VIRKELIG :)

Det du trenger til appelsinsausen er. *Dypp kyllingbitene som ligger i eggblandingen i melet og ha i den varme oljen

And med kanelsvisker og appelsinsaus

Rens og stek sjalottløkene i smør i en liten kjele på lav varme, til de mørnes. Ha i noen små klatter med smør og pisk det inn til en saus