Kyllinglår sous vide med sursøt plomme- og appelsinsaus. Legg opp på varme tallerkener…og husk å fylle rikelig på med saus i et sausnebb for den vil alle ha mer av
Pass på at du ikke svir sukkeret, ikke bruk for sterk varme. Appelsinsausen er en liten lekkerbisken. Denne oppskriften på andebryst har en fantastisk god saus med smak av appelsin, karamell og balsamico
Når appelsinjuicen har kokt inn tilsettes smørblandingen, og sausenvarmes opp igjen. Salt og pepre godt, og stek filetene noen minutter på hver side i en godt varmet panne
Ta kjelen av komfyren og rør inn basilikumsmøret litt og litt inn i den varme appelinjuicen. SausenEgentlig er jeg ikke så glad i saus på maten min, men fikk lyst til å prøve denne appelsin sausen, og den ble helt nydelig
Ha så i alle ingrediensene, og kok på svak varme i en time. Saus. 250 ml Jacobs kyllingkraft1 løk, finhakket1 hvitløk, finhakket0,8 l appelsinjuice8 ss soyasaus2teriakisaus3 ss chilisaus (søt)3 dl kokosmelk (light)2 ss rapsolje2 ts maizena blandet med 1/2 dl vann1 ss sesamfrøStek løk og hvitløk i oljen. Mariner i 1/2 ts sesamolje, 2 ss soyasaus, 2 ss søt chilisaus, i hvitløk (finhakket), 1 ss finhakket basilikum. Ha deretter kylling og grønnsaker i sausen og la det koke lett i 10 minutte. 8 ss soyasaus. 3 ss chilisaus
Bruker du svak varme tar det et par timer til. Saus. Du kan gjerne skru opp varmen mot slutten av steketida, så blåser svoren seg opp og blir sprø og fin
Appelsinsaus. (Spar på eggplommen, den kan brukes i sausen. Server svinesnitzelen med kokt ris, appelsinsaus og blandet grønn salat med appelsinfileter
Populært som det fremdeles er med appelsinsaus til and - jeg foretrekker en god rødvinsaus. Stek andebrystet på middels varme med svorsiden ned tilfettet som sitter under svoren har smeltet og svoren blir sprø
Ta dem ut og hold dem varme. Legg på to fileter til hver sammen fenikkel, poteter og noen skjeer saus. Hell appelsinsausen over og sett formen i ovnen 4 minutter på 200 grader