Kle en springform med bakepapir. konjakk eller brun rom til dynking. Dekk til kaken med folie etter 1 time slik at den ikke blir for brun. 2,5 dl lyse rosiner eller tørkede aprikoser. 1 dl konjakk eller brun rom
Pensle kaken med et tynt lag aprikosmarmelade (eller appelsinmarmelade), og kle den med marsipan. Begynn med å legge de tørkede fruktene i konjakk dagen før kaken skal bakes
Kaken avkjøles i formen, så dynkes den med spriten du har valgt. Det er konjakken som glinser. siden konjakk, rom eller portvin er en viktig ingrediens
Pynt kaken med et mønster av hele skållede mandler før steking. Mariner den tørkede frukten i 1 dl konjakk i ett døgn. 8 dl valgfri mikset tørket frukt i små biter, for eksempel rosiner lyse og mørke , aprikos, sukat, tørkede blåbær/ tranebær. 1 dl konjakk. 1/2 dl konjakk eller brun rom til dynking av kaken