Til dessert får du ofte gode paier, gjerne med aprikoser eller ville bær. Det blir det meget gode druer, aprikoser, nøtter, grønnsaker og kjøttproduksjon av
Pai. ) Det ble både pai og boller. Ha vaniljekremen over paibunnen. Pai. ) Sjekket skapene og fant 2 bokser hermetiske aprikoser, så det måtte prøves. Trykk deigen rundt kantene på ei 26 cm springform eller paiform. 2 hermetiske bokser med aprikos. Sil ut væsken av aprikosene, og del de i 2-3 båter. 23 i Pai. 23 i Pai
aprikoser, fersken, nektariner, kiwi, mango o. Hvis ikke må du overraske familien eller venner med denne åpne paien fyllt til randen med deilig norsk frukt
Legg aprikoser og svisker i vann noen timer. Server paien drysset med melis og med krem til. Legg svisker og aprikoser, ca 2 dl av bløtevannet og sukker etter smak i ildfast fat. Stek paien på nederste ribbe ved 180 C i ca 50 minutter til den er gyllen og sprø. 150 g tørkede aprikoser