Et av tilbehørene jeg serverer denne gangen er Marinerte aprikoser. Dette er myke aprikoser som har ligget i en søt lake laget med hvitvin, brunt sukker, kanelstang og vanilje
I en annen bolle blander du havregryn, mel og hjortetakksalt før du tilsetter aprikos og nøtter. Gode cookies, men altfor lite aprikos – så er du glad i aprikos, ha i litt mer enn de 100 gr jeg hadde i. 100 gr aprikos (gjerne litt mer om du liker aprikos godt). 100 gr aprikos (gjerne litt mer om du liker aprikos godt)
Gode oster med godt tilbehør er noe av det beste jeg vet, og her har jeg servert Syltede aprikoser sammen med den nydelige og nokså milde osten Royal Morbier
Akkurat no finn du ferske, smakfulle aprikoser på butikken. Ferske aprikoser Posted by Frida on 28. skyr + melon + aprikos + 90% sjokolade + questbar i smaken smores + paranøtter + kakaonibs
Idag forsøkte jeg meg på tørket aprikos og jeg ville lage noe som kunne brukes som smakstilsetning til for eksempel yoghurt, tilbehør til is, kakefyll eller rett og slett til knekkebrødet
aprikos, dadler, gryterett, kjøttdeig. 6 tørkede aprikoser i fjerdedeler. Tilsett dadler og aprikos og la putre til aprikosen er myk (10-15 minutter). 6 tørkede aprikoser i fjerdedeler
10 tørkede aprikoser. Stek entrecôten sammen med sitrontimian, smør, salt og pepper. Stek lammet etter smak og ønske, men viktigst av alt - la lammet hvile minst 10 minutter før det skjæres opp
Aprikos, vaniljekrem og alt som er godt. I butikkene hans vil du fra tid til annen finne en croissantlignende bakst med vaniljekrem og aprikoser- nå har jeg ikke sett dem på en stund så her om dagen lot jeg det stå til og trikset litt på kjøkkenet
Økologisk valnøttbrød av spelt med aprikosbiter. 50 g tørket aprikos små biter (er de veldig harde legg de litt i vått). 50 g tørket aprikos små biter (er de veldig harde legg de litt i vått)
Mynte, fetaost og aprikos er definitivt en sammensetning jeg kommer til å fortsette med. Skyll og tørk salaten og de øvrige grønnsakeneRiv salaten i biter, finhakk urtene, skjær aprikosene og bønnene i biter