Aprikoschutney oppskrifter

Aprikoschutney med gjørs og bondebønner

Aprikoschutney med gjørs og bondebønner

Aprikoschutney. Ta ut steinen og skjær aprikosene i grove biter. Legg aprikosbitene i en skål og bland med finhakket fennikelgress, finhakket hagesyre, litt presset sitron, finhakket løk, finhakket merian og olivenolje
Et deilig tilbehør til ostefatet: Aprikoschutney.

Et deilig tilbehør til ostefatet: Aprikoschutney.

Aprikoschutney. #chutney #aprikoschutney #ostogkjeks #sukkerfritt #næringsrikt #supermat #glutenfritt #healthy #healthyfood #sunnmat #matglede #blogg #matblogg #matinspirasjon #sunneingredienser #susannenesse
Pistasje- og aprikoschutney

Pistasje- og aprikoschutney

1. Hakk pistasjenøttene og skjær de tørkede aprikosene i mindre biter. Bland dette og rør inn så mye honning at det blir en sammenhengende masse
Aprikoschutney

Aprikoschutney

Legg Norvegiaskivene på smurte brødskiver sammen med lun aprikoschutney. I denne oppskriften på hjemmelaget chutney starter du med å snitte vaniljestangen på langs og skrap ut frøene
Ostefat med aprikoschutney

Ostefat med aprikoschutney

Skjær aprikosene i biter. Press saften av sitronen. Kok aprikosene med vann, sitronsaft, stjerneanis og hel kanel i 10-15
Norvegia med lun aprikoschutney

Norvegia med lun aprikoschutney

Legg osteskivene på brødskivene sammen med lun aprikoschutney og valnøtter. Aprikoschutney. Snitt vaniljestang på langs og skrape ut frøene
Pistasje- og aprikoschutney

Pistasje- og aprikoschutney

Hakk pistasjenøttene og skjær de tørkede aprikosene i mindre biter. Bland dette og rør inn så mye honning slik at det blir
Picanha - primitive luxury

Picanha - primitive luxury

En god saus ved siden av kan du blande av sjyen som er igjen fra stekingen, litt soyasaus og en mango eller aprikoschutney
Picanha - primitive luxury

Picanha - primitive luxury

En god saus ved siden av kan du blande av sjyen som er igjen fra stekingen, litt soyasaus og en mango eller aprikoschutney

Aprikoschutney

(ca 450 g). Ha aprikoser, garam masala, sukker, ingefær, sultanas, salt, eddik og vann i en kjele og rør alt godt sammen