1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær2-3 rød chilli3-4ts currypaste1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller 1/2 kg reker1 boks kokosmelk2 sitronerSalt og pepper. 1 kg laks- eller ørretfilet med skinn
Prøv denne asiatiske varianten av Lofoten fiskeburger med laks og vårløk. Varm Lofoten fiskeburger med laks og vårløk i smør i stekepanne til de er gjennomvarme
D. i. s. e. p. r. ø. o. g. d. a. n. k. m. f. ,. t. l. v. å. u. b. h. 3. 0. S. j. y. w. c. 2. 1. /. G. L. I. R. N. P. K. 4. M. 7. J. V. B. A. T. F. E. -. t g
-alle har vel hørt om sesamolje, "et must" i det asiatiske kjøkken. Fjern skinnet på fisken, skjær den i porsjonstykker og legg laksen i en ildfast form penslet med smør
Kryddersammensetningen kan du variere med lyst og humør, så da ble det asiatisk på meg. Denne herlige lakseretten fikk jeg tips om fra min søte venninne, Neelu
Denne retten lages av seg selv og er helt perfekt som sunn hverdagsmat, med asiatisk preg av ingefær, lime og soyasaus, som gir en frisk smak på laksen