eks kylling. Dette er en asiatisksalat som egner seg godt som en egen rett, eller til f. a chili, sesamolje og cashewnøtter, som er typisk for en del asiatiske retter
Brukes som en sprø salat til gryten. Ett kyllingbryst per person. Ett kyllingbryst per person. Du kan velge om du baker kyllingbrystene på 175 grader i ca 15 minutter eller kutt kyllingen i strimler, steke de i en stekepanne og ha de i sausen til slutt som en kyllinggryte
Du kan servere salaten til kylling, fisk, reker eller spise den som vegetarrett. - og jeg hadde lyst på asiatiske smaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
Koriander er svært smaksrik, og er spesielt mye brukt i det asiatiske og meksikanske kjøkken. Server kyllingen med kokt ris, gjerne min favoritt Jasminris, frisk salat og den nydelige sausen
, asiatisk. ja da har jeg et godt tips til deg, bland kyllingkjøttdeig, eller kjøttdeig sammen med en pose dip ( holiday eller en anne du liker godt ) bland det godt sammen og stek på pannen, server i brød med salat
Wraps kan serveres med kjøtt, laks eller kylling, du kan bruke masse salat, grønnsaker og frukt og en god saus eller tzatziki og coleslaw smaker ekstra godt i en wraps
Server gjerne med ris og salat. Kutt opp kyllingfilletene i små biter, og stek det. Ha nudlene og kyllingen oppi bollen med grønnsakene, tilsett ønsket mengde soyasaus og eventuelt annet krydder