Du kan servere salaten til kylling, fisk, reker eller spise den som vegetarrett. - og jeg hadde lyst på asiatiske smaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
Wraps kan serveres med kjøtt, laks eller kylling, du kan bruke masse salat, grønnsaker og frukt og en god saus eller tzatziki og coleslaw smaker ekstra godt i en wraps
Har du ikke granskuddsirup kan du bruke asiatisk sesamolje å steke i. Har du ikke ringdue tilgjengelig kan du bruke kylling, kalkun, svin eller annet kjøtt
asiatisk marinert laks, bacon, bacon og søtpotetsalat, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, blomkål, blomkålboller, blomkålkjøttboller, blomkålkjøttboller og tomatsaus, brød med lite gjær, brød uten gjærsmak, brød uten heving, bringebær og kokos, bringebær og kokossmoothie, carbonara, carbonara med fullkornspasta og kalkun, eltefritt brød, eltefritt brød med bretting, eltefritt havrebrød, eltefritt havrebrød med bretting, enkel tomatsuppe, familiemiddag, fløtegratinerte poteter, frisk og god søtpotet- og baconsalat, frisk salat, fullkornspasta, havre, havrebrød, hjemmelaget brød, honeywmustard salat, hverdagssuppe, indrefilet av svin, japansk marinert laks, kalkun, kjøttboller og spaghetti, kjøttboller og tomatsaus, kjøttfri middag, kokosmelk smoothie, kosemat, krydderurtemarinert indrefilet, laks, lett kokosmelk, mango chili lime salat, marinert indrefilet av svin, marinert laks, marinert svinekjøtt, middagssalat, middagstips, ovnsbakt søtpotet, ovnsbakte cherrytomater, pasta, pasta med fløte, pasta med kalkun, salat, santa maria kokosmelk, søndagsmiddag, søtpotet fries, smoothie, smoothie med kokosmelk, sunn dessert, sunn middag, sunn smoothie, Teriyaki, teriyaki-marinade, teriyakimarinade, teriyakimarinert laks, timian, timianmarinade, timianmarinert indrefilet av svin, tomatsuppe, tomatsuppe med cherrytomater, tomatsuppe med kalkun, tomatsuppe med kikerter, tomatsuppe med kylling, vegetar, vegetar kjøttboller, vegetarmiddag
Typisk for asiatiske restauranter er masse mat for en billig sum. Lunchen spiste vi også på hotellet, masse varmretter, kalde salater, frukt, kaker og hver dag var det en ny utgave av Paella, Spanias nasjonalrett