Brukes som en sprø salat til gryten. Servèr med ris eller nudler. Smak til med salt og cayennepepper. Vask vårløkene, kutt av den grønneste delen som kuttes fint og has i sausen sammen med paprika kuttet i terninger
Prøv den sammen med grillet svin indrefilet neste gang du skal ha gjester til grilling, lunsj eller middag, eller server den alene med et dryss ristede peanøtter eller cashewnøtter på toppen
I dag komponerte jeg en smakfull kyllingrett medasiatiske smaker, som jeg kan anbefale. Sesamkyllingen kan også serveres med ris og andre typer grønnsaker eller en god salat
Sobanudler smaker godt og mildt, og er laget av bokhvete. Salaten kan serves både varm og kald, og smaker sikkert kjempegodt med en kopp grønn te ved siden av
Server gjerne med ris og salat. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Middagen smakte deilig, en liten smakebit av det asiatiske kjøkken her altså. Til salaten rives stort sett ingrediensene med et rivjern til tynne strimler som du blander inn kalde nudler og lime, salt og litt chilli i
Heisann, i dag har jeg hatt asiatisk på menyen. ) Men jeg fant ihvertfall vietnamesisk rispapir av bambustre (22 com), fargede nudler smaksatt med søtpotet/rødbeter og søtpotet + noen for meg nye grønnsaker – salatløk og vinterredikk