Nå er det asparges å få tak i på butikkene. Sammen med vegetarklassikeren bønner og ris – denne gang med sopp, kapers, nøtter og squash – får du et fullverdig vårmåltid
Pisk lett sammen egg og melk tilsatt litt salt og pepper, tilsett skinke, mais, bønner, vårløk, asparges, erter og ost og rør det lett sammen før det helles over løkblandingen i formen
I dag har jeg laget quesadillas kun med godt krydret tomatsaus, bønner og ost selvgølgelig, med en nydelig salat som tilbehør så dette ble faktisk en vegetarrett som også er glutenfri
Jeg pleier å ha en boks med kokt blomkål og noen ganger grønne bønner eller asparges. Jeg kokte blomkål og asparges til middag i går, og da kokte jeg ekstra mye så jeg hadde nok til lunsj i dag
Forslag til ingredienser som kan gjere salaten meir spennande er kikerter, bønner, fetaost, guacamole, avokado, nøtter og kjerner, ruccola, asparges, spekeskinke, kylling, skinke, egg, tunfisk, mango, jordbær, ulike dressinger, balsamico, middagsrester, tacokjøttdeig, ulike oster, røykt laks, laks
Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken. Ingredienser 4 Laks eller ørret fileter og 3-4 torskeloin 1 ts Crème fraîche pr filet 1,5- 2 dl tine kremfløte Litt revet mozarella ost salt og pepper sitron pepper Asparges topper Aspargesbønner (frosne)
Putt oppi paprika, asparges og bønner. 3 asparges. 10-12 grønne bønner. 3 asparges. 10-12 grønne bønner. . Så er det bare å slå fast, en kan ikke ignorere forkjølelse
Du trenger 2 kyllingbryst med skinn og vinge 1 boks hakkede tomater 2 ss Creme freche en liten bolle frosne aspargesbønner 1 fersk mozarella ost 2 fedd hvitløk en halv løk salt,pepper og paprikapulver 1 dl vann. Ha oppi hvitløk og løk i pannen , surr i et par minutter Tilsett hakkede tomater, rør godt og la surre et par minutter Tilsett Creme freche og rør godt, og tilsett vanne og litt salt ha oppi kyllingen og aspargesbønner La det småputre i ca 15 minutter Skjær mozarella i skiver og legg oppå kyllingen Ha hele pannen i stekeovnen og la det steke i 15-20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt
Jeg har brukt småtomater delt i fire, men det går godt med vanlige tomater delt i biter, har du ikke aspargesbønner, kan du bruke vårløk eller asparges