Delikat hvitasparges med rustikk chorizo og aromatisk olje. Asparges med chorizo og egg. Hvitasparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Hvitasparges er for mange en ukjent delikatesse. Hadde lyst på noe lettvint og godt til middag i dag, så da ble det asparges m/urter, spekeskinke og norske jordbær Og det ble kjempegodt
De berømte hviteaspargesene, som vokser under jorden. Vi hadde en herlig middag igår, med litt sashimi, asparges, hollandaise og en salat som ble svært vellykket
Forskjellen på den hvite og grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på. Jeg spiser ofte asparges, men som regel blir det den grønne fordi den er enklere å få tak i
Hvitasparges og laks, kan det bli bedre. Det viktigste når du skal tilberede en slik fantastisk råvare er skrellingen og kokingen, den må ikke kokes for mye, da blir aspargesen vassen, og kokes den for lite har den lett for å bli litt bitter
Hvitasparges. Et tips er å fremheve denne sødmen ved å tilsette litt sukker når du koker aspargesen. Følg med at den blir hvit drøyt halveis opp på siden
Når vannet koker har du i aspargesene. Så skal sausen lages mens asparges koker. 8 hviteasparges. Skrell aspargesen og kutt av 3-4 cm i enden. 8 hviteasparges
Nå er vi midt i aspargessesongen og jeg kan lage min favorittsuppe av hviteasparges. Jeg lager selvsagt suppe med grønne asparges også, men det blir ikke helt det samme
Legg hvit og grønn asparges side om side, dryss over ristede pinjekjerner og revet parmesan. Legg aspargesene på en tørr steikepanne som går på full guffe