I stedet for tomater, kan du bruke spekeskinke eller eplebåter surret myke i smør på stekepannen. Brekk av den nederste biten av aspargesene, og forvell de irikelig med kokende vann tilsattlitt salt i ca
Sett stekepannen på varm kokeplate og legg i gresskarkjerner og pinjekjerner, ristlitt på stekepannen av og til, frøene skal ikkebli brent, men få litt farge
Ha litt god olivenolje på stekepannen og la hvitløkskivene få surre til de begynner å få farge, legg ispinaten (knip av grove stilker) og la den få surre sammen med hvitløkentilspinaten faller sammen, krydre med litt salt og pepper
Når asparges er i sesong spiser jeg det nesten hver dag iulike sammenhenger. Posted by TorillAnita. Jeg bruker både hvite og grønne asparges, men foretrekker nok de grønne
Hadde to never nyvasket friskspinatoppi en stekepanne med litt olje og finhakket løk. Uansett hvilken type du har kjøpt, så passer det fint med friskasparges
Varm asparges raskt ilitt olje i en stekepanne. Denne salaten lages enkelt ved å varme aspargesen ett par minutteri pannen, kutte salaten og røre sammen dressingen
Smelt smør i en stekepanne på høy varme. Ha oppiaspargesen, og sausen er klar. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Kok aldriaspargesialuminiumskjele, da kan det blimetallisk smak. Blansjert asparges. Idissefantastiskejunidager med nydelig vær, kan vel ingenting måle seg med sprell ferske kamskjell på bryggekanten