Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes iovnenmed poteter og asparges
Legg aspargesen på en stekeplate medbakepapir og stek dem istekeovn, sammen med suffléen. Surr en skivebacon rundt aspargesen, kan gjerne surre sammen to og to asparges, gjør det samme med resten av aspargesene
Ta fileten ut av stekeovn, pakk den innialuminiumsfolie og ett kjøkkenhåndkle utenpå der igjen. Legg aspargesen på en stekeplate medbakepapir og stek dem sammen med potetene, mens biffenhvileri ca
Server med stekt asparges, samt kokt broccoli og jasminris. Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater, fetaost, oregano og litt salt og pepper
Mens kyllingen gjør seg setter du på vannet tilasparges og begynner å steke sopp. Hemmeligheten er jo en bitPhiladelphia smøreost innikyllingen (Takk Kristine Weber) og dette gjorde det lille ekstra sammen med godt stekt bacon på utsiden
Asparges surret i sprøstekt bacon. Sett pizzasnurreneinniovnen og stek i ca. (Ha det som blirtil overs tpå et tomt syltetøyglass med lokk og sett i kjøleskap til senere)
Asparges. Krydre kyllingbrystenemed et godt krydder. Surr baconskiver rundt. Bacon. Stekes iovnen på ca. Jeg lovet dere et middagstips her på bloggen, og jeg ble selv positivt overrasket over hvor enkelt en så god middag kan smake