Kok som etter anvisning på pakken med salt og pepper, og etterfyll med vann om nødvendig. Dette er samme forretten jeg hadde for to uker siden, men denne gange forsøkte jeg meg medparmaskinke i stede for røykelaks, fremgangsmåten er den samme, men jeg valgte å kutte ut hvitløken denne gangen
Smørdampet aspargesmed parmesanost og iberico skinke. Ta de ut av kjelen, legg en parmesanskive i 'aspargesbuketten' og snurr parmaskinke (jeg brukte min favorittskinke, iberico) rundt
Tilbehør som god parmaskinke, soltørkede tomater og grillet asparges passer godt til. Og et lite bilde til slutt av den kritikerroste forretten sjefskritikeren selv er sjef for
Smør ostekremen på midten av hver skinke, og legg en bunt medaspargestopper midt i osten. I og med at Matbloggsentralen har en spekeskinke-utfordring med skinken Æra gående, blir denne et av mine bidrag i utfordringen