Aspargesen er så god at den nesten kan stå alene på en tallerken, men den passer ypperlig sammen med både fisk og kjøtt til forretter, hovedretter og tilbehør til tapas eller grillmat
Som tilbehør til lammespydene kan du ha for eksempel asparges med spekeskinke, aubergine med hvitløk og tomat, saltbakte poteter, sopp med tomat og hvitløk, fiken og Prosciuttosalat eller annet tilbehør som du finner i kjøleskapet
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Tapas. Dampet asparges. Tapas. Aspargesen dampet jeg i noen minutter i en panne, og danderte den pent på tallerken, og en delt cherrytomat for fargen sin skyld
Tror også den passer utrolig godt sammen asparges og en god geitost, det må jeg teste ut. Passer perfekt som snacks før middagen, til forrett servert ved bordet eller ett smakfullt innslag på tapas/koldtbordet
Og to av de tingene eg likte veldig godt var asparges snurret med spekeskinke og baconfylt sopp. Aspargesen skreller eg, knekker bunnen og snurrer spekeskinke rundt
Tapas 1. Tapas 2. Tapas 3. Tapas 4. Flatbrød, rødbetsalat, grønn asparges (kokt i 4 minutter, avkjølt i kaldt vann) og sylte bygges i høyden. Tapas 5. Grønn asparges (kokt i 4 minutter, avkjølt i kaldt vann) og parmesanost pakkes/rulles inn i en spekeskinkeskive. Tapas 6. Tapas 7